Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/cko.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Vinduesvask og pudsning i Odder som abonnementsløsning - CKO
Vinduesvask og pudsning i Odder som abonnementsløsning - CKO
15956
post-template-default,single,single-post,postid-15956,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Vinduesvask og pudsning i Odder som abonnementsløsning

Vinduesvask og pudsning i Odder som abonnementsløsning

Formarens er en dansk lokal vinduespudser i Odder, der arbejder i hele Østjylland. De tilbyder vinduesvask og pudsning i Odder. De yder kompetent vinduespudsning af facader, vinduer og bygninger som abonnementsløsninger. 

Ved en permanent serviceaftale sørger de for at dit hjem hele tiden fremstår pænt og rent overfor dine naboer, kollegaer, kunder og fremmede. Det er en god måde at vedligeholde sine udeområder på. Det udviser en høj grad af professionalisme og kvalitet, at det første en kunde eller gæst ser er velholdte og rene udearealer. 

Formarens tilbyder algerens og flisebehandling, hvor der med professionelt udstyr og godkendte kemikalier renses i bund for at fjerne skidt, snavs og alger fra belægninger på jorden og på bygninger. Ved en kontinuerlig og professionel behandling kan man sørge for at holde alger og andet skidt væk fra sin grund. Kom hjem fra ferien til et pænt udeareal hvor du ikke skal til at gøre rent, når du kommer hjem.   

Formarens tilbyder tilpasset vinduesvask til private og erhverv, og ingen opgave er for stor til os, og du kan med ro i sindet gøre brug af vores service. Vi lytter til dit behov og kan bidrage med en faglig og fremtidssikret løsning for et pænt udtryk på facader og yderområder. I Odder og omegn ydes der en kompetent og ordentlig service for at gøre facader pænere.

No Comments

Post A Comment