Vil du have kunder i butikken? Undgå disse fejl - CKO
15646
post-template-default,single,single-post,postid-15646,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Vil du have kunder i butikken? Undgå disse fejl

Vil du have kunder i butikken? Undgå disse fejl

Har du lidt for mange kunder i butikken? En hver butiksejers drøm er, at kunderne strømmer til butikken for at købe varerne.

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde
med de omtalte virksomheder, eller de virksomheder, der linkes til.

For butiksejere er der altså ikke noget, der hedder for mange kunder – tværtimod gælder det om at få så mange kunder som overhovedet muligt til at kigge ind i butikken. Når kunderne først kigger ind i butikken, er chancen for, at de rent faktisk køber noget meget større, end hvis de blot går forbi butiksvinduet. Vil du gerne have flere kunder i butikken? Læs med her, hvor du får nogle tips til, hvad du i hvert fald ikke skal gøre, hvis kunderne skal købe noget og ikke blot gå forbi din butik uden at kigge indenfor.

Glem at få en facaderens

Rens af facadeer en perfekt måde, hvorpå du kan få din butik til at se ren ud allerede, inden kunden er kommet indenfor. En facaderens kan gøre din butik meget indbydende – ja, man kan faktisk få lyst til at gå ind i en butik, der ser indbydende ud udefra. Derfor skal du selvfølgelig ikke få lavet en facaderens, hvis du vil skræmme kunderne væk fra din butik. Du skal tværtimod huske en gang i mellem at få lavet en facaderens, hvis du faktisk ønsker at få besøg i butikken. Der er ikke mange kunder, der finder en slidt og beskidt facade indbydende – og hvis en butik ikke er indbydende, får man selvsagt ikke lyst til at besøge den.

Hvis du vil være helt sikker på, at kunderne skal blive væk, kan du forsøge selv at lave en facaderens. Hvis ikke bør du nok få nogle professionelle til at lave en facaderens for dig.

Lad være med at byde vindueskiggerne indenfor

Hvis du vil være endnu mere sikker på, at kunderne bliver væk, kan du med fordel sørge for, at dine vinduer ikke indbyder til køb. Vindueskiggerne skulle nødigt få lyst til at træde indenfor og købe nogle af de ting, der er udstillet i vinduerne. Faktisk kan du med fordel helt lade være med at udstille noget i dine vinduer, hvis du har fået for mange kunder. Hvis kunderne ikke kan blive inspireret af det, de kan se ude fra, vil de højst sandsynligt ikke kigge ind.

Hvis du derimod gerne vil have kunder i din butik, bør du gøre det klart for kunderne, hvad de kan forvente, hvis de træder indenfor døren. Du kan med fordel lave nogle forskellige udstillinger i dine butiksvinduer, så dine potentielle kunder kan finde inspiration og få lyst til at kigge indenfor.

Drop oprydningen og glem rengøringen

Når kunderne er kommet ind i din butik, kan du få dem til at gå meget hurtigt igen og på den måde undgå at generere salg. Dette kan du blandt andet gøre, hvis du lige glemmer at rydde op og gøre rent. En beskidt og rodet butik virker nemlig meget uoverskuelig, og derfor kan det få kunderne til at forlade din butik, ligeså hurtigt som de kom ind i den, hvis du lader den være lidt for beskidt og rodet.

No Comments

Post A Comment