Tysk hvidvin og tysk rødvin fra vores venner syd for grænsen - CKO
15953
post-template-default,single,single-post,postid-15953,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Tysk hvidvin og tysk rødvin fra vores venner syd for grænsen

Tysk hvidvin og tysk rødvin fra vores venner syd for grænsen

Vi danskere har i en lang årrække været særligt glade for tysk hvidvin og tysk rødvin. Tyske vinbønder har i lang tid været gode til at udvikle og eksperimentere med de fantastiske druer. En tysk hvidvin i form af en RIesling er en aromatisk drue, som har en stor dybde i sin smag, og de tyske bønder kan producere Riesling i et stort omfang. Klassiske vine er ofte lagret i ståltanke, men for at bevare den kraftige og lækre smag direkte fra marken, har man udviklet flere og flere lækre vine som er lagret på egefade. 

Tyskland som vinland producerer fantastiske vine 

Tyskland kan finde ud af at producere kvalitetsholdige hvidvin og rødvin. Tysk rødvin på Pinot Noir er en af de bedste rødvine. De fremstiller søde og frugtige vine, som er anerkendt verden over af almindelige vinelskere, men også fanatiske eksperter. 

Tyskland er en af verdens mest succesrige vinproducenter med den tyske hvidvin, Riesling, og den tyske rødvin, Pinot Noir, og det er ikke helt uden grund. De tyske bønder kan finde ud af at udvikle tørre, søde og dybt følsomme smage, som hører sig til hos en bred målgruppe. Der bliver lavet tysk rødvin og tysk hvidvin i en bred prisklasse, hvor alle kan være med.

No Comments

Post A Comment