Skab rammerne for en god og produktiv hjemmearbejdsdag | anno 2021 - CKO
15690
post-template-default,single,single-post,postid-15690,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Skab rammerne for en god og produktiv hjemmearbejdsdag | anno 2021

Skab rammerne for en god og produktiv hjemmearbejdsdag | anno 2021

Indimellem kan en arbejdsdag væk fra arbejdspladsen være et tiltrængt afbræk. Men i dag er langt de fleste af os presset til at blive hjemme for at mindske smittespredningen i landet. Det skaber forvirring og mindsket livskvalitet, når vi ikke kan virke på den optimale måde, og som vi er vant til.

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde
med de omtalte virksomheder, eller de virksomheder, der linkes til.

Selvom størstedelen af os heldigvis går glade på job næsten hver dag, gør det ikke noget en gang imellem at bryde de vante rutiner og tage dagens arbejdsopgaver med hjem. De fleste oplever nemlig, at der er forskellige fordele forbundet med at arbejde henholdsvis på arbejdspladsen og derhjemme – og så skader lidt afveksling sjældent. Herunder kan du læse om, hvordan du indretter en både god og produktiv arbejdsstation i hjemmet.

Slip for jakkesættet for en dag

Uanset om du til daglig går på arbejde i jakkesæt eller i et knap så formelt outfit, finder de fleste det behageligt at slippe for hverdagstøjet – bare en enkelt dag. I forbindelse med hjemmearbejdsdagen er det oplagt at hoppe i en behagelig morgenkåbe – særligt i vintermånederne, hvor morgenkåben hjælper dig med at holde varmen. Desuden oplever de fleste, at morgenkåben tilfører en både hyggelig og hjemlig stemning, selvom dagen står på sædvanlige arbejdsopgaver.

Hvis du endnu ikke er indehaver af en morgenkåbe, kan du på denne side finde et stort udvalg af morgenkåber til mænd af høj kvalitet. Hos mandemagasinet.dk har de desuden testet en række morgenkåber, så du nemt og hurtigt kan finde frem til den model, der matcher din smag. Morgenkåben er desuden oplagt at tage på i weekenden, hvor man kan nyde en stille og rolig morgen.

Sørg for en komfortabel arbejdsstation

På de fleste arbejdspladser er der typisk sørget for ergonomisk korrekte borde og stole, så alle medarbejdere har de bedste forudsætninger for at komme gennem arbejdsdagen uden at belaste kroppen mere end nødvendigt. I privaten er det imidlertid de færreste, som har hæve-sænke-borde og kontorstole af høj kvalitet. Hvis du en gang imellem arbejder hjemmefra, er det derfor en god idé, at du forinden overvejer, hvor i hjemmet du bedst klarer dagens arbejdsopgaver.

Bliver dine hjemmearbejdsdage mere og mere hyppige, kan du naturligvis overveje at investere i en god kontorstol som den, du har på dit arbejde. På den måde skaber du de bedste rammer for dig selv, mens du arbejder. Hvis du derimod kun sjældent arbejder hjemmefra, er det en anden mulighed at sørge for at flytte arbejdsstationen rundt i huset, så du sidder forskellige steder. Det er ikke altid en fordel at slå sig ned i den bløde sofa en hel arbejdsdag, men hvis du derimod veksler mellem lænestolen, spisebordsstolen og desuden sørger for at gå rundt i hjemmet, mens du klarer diverse opkald, vil din krop sandsynligvis ikke savne den gode kontorstol.

Kaffe på kanden er et must

I gennemsnit drikker vi danskere mellem tre og fire kopper kaffe hver dag. I og med de fleste af os også går på arbejde hver dag, indtages størstedelen af disse kopper på arbejdspladsen. Vælger du en dag at arbejde hjemmefra – og er du en af de mange kaffedrikkende danskere – bør du finde et alternativ til arbejdspladsens kaffemaskine. Har din krop først vænnet sig til at få op til flere kopper kaffe om dagen, vil du med stor sandsynlighed kunne mærke det, hvis du en dag kvitter kaffen helt.

Hvis du ønsker at brygge kaffe derhjemme, er stempelkanden et oplagt bud. Med en stempelkande får du nemlig friskbrygget kaffe, og du har mulighed for at veksle mellem forskellige smagsnuancer, og så fås stempelkanden desuden i forskellige størrelser, så du kan finde en, der størrelsesmæssigt matcher dit behov. Visse modeller fås desuden med termoeffekt, så du undgår, at din kaffe bliver kold, selvom du gemmer et par kopper til senere på dagen.

Udover stempelkanden kan du naturligvis også vælge filterkaffe, instant coffee, kaffekapsler eller en helt fjerde måde at få dig en kop kaffe på. Det vigtigste er, at du har sørget for, at du i løbet af din hjemmearbejdsdag ikke løber tør for kaffe.

 

 

 

No Comments

Post A Comment