Oversættelse af markedsføringsmateriale, juridisk oversættelse og Teknisk oversættelse - CKO
15964
post-template-default,single,single-post,postid-15964,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Oversættelse af markedsføringsmateriale, juridisk oversættelse og Teknisk oversættelse

Oversættelse af markedsføringsmateriale, juridisk oversættelse og Teknisk oversættelse

Skal I have oversat en informativ pressemeddelelse, kreative brochurer, fængende annoncetekster eller nyhedsbreve, der får jeres målgruppe til virkelig at kunne mærke, hvem I er?

Uanset hvilket markedsføringsmateriale, I skal have oversat, så har vi den rette oversætter til opgaven.  

COMMAS målretter sproget i oversættelserne, så det passer til jeres professionelle DNA og kerneværdier, så jeres målgruppe ved, hvad I står for – og det er uanset hvilket sprog, din målgruppe taler.

I får hos COMMAS en fast oversætter tilknyttet dit projekt, som udover professionel oversættelse på højeste niveau også giver jer en personlig service, som sikrer at jeres værdier skinner igennem oversættelsen, samtidig med at budskabet står skrevet højt og tydeligt på jeres markedsføringsmateriale til udlandet. 

Juridisk oversættelse af dokumenter

COMMAS er specialister i juridisk oversættelse, og har mange års erfaring med oversættelse af juridiske dokumenter til domstole, advokatfirmaer, ministerier/styrelser, kommuner/regioner samt små og store virksomheder fra mange forskellige brancher i ind- og udland.

COMMAS tilbyder juridisk oversættelse, udført af certificerede translatører, som er sproguddannede og har et indgående kendskab til både sprog, jura og økonomi. Dette sikrer, at den juridiske oversættelse indeholder de korrekte juridiske og økonomiske termer. Korrekt oversættelse af de juridiske fagudtryk er garantien for at oversættelsen af jeres juridiske dokumenter er af højeste kvalitet og udført med højeste professionalisme. 

Teknisk oversættelse 

Har jeres virksomhed tekniske manualer fyldt med fagspecifikke udtryk og termer og andre dokumenter, der kræver teknisk oversættelse? Kunne du samtidig tænke dig en fast tilknyttet teknisk oversætter, der har speciale i lige netop jeres fagområde? Så kontakt Lisbeth Overgaard Lisberg og hør mere om hvordan vores dygtige, tekniske oversættere kommer i gang med at oversætte jeres tekniske dokumenter.  

COMMAS har speciale i teknisk oversættelse af brochurer, manualer, sikkerhedsanvisninger, betjeningsvejledninger, datablade og produktinformation, og vi oversætter alle jeres tekniske manualer og tekster, uanset formål og indhold.

No Comments

Post A Comment