Optimeret lagerstyring og lageroptimering for øget effektivitet - CKO
16004
post-template-default,single,single-post,postid-16004,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Optimeret lagerstyring og lageroptimering for øget effektivitet

Optimeret lagerstyring og lageroptimering for øget effektivitet

Lagerstyring og lageroptimering berører langt de fleste virksomheder med tilknyttet lager i større eller mindre omfang. I en verden i konstant udvikling er et optimeret lagersystem essentielt for at imødekomme fremtidige udfordringer i forsyningskæden. 

Mange virksomheder er grundet den globale pandemi, tvunget i knæ med ophobninger i lagre, fejlleverancer og tilbagevendende produkter. I dag er det vigtigt som virksomhed at kunne udvikle relevante forecasts og prognoser for fremtiden, som skal øge effektiviteten på arbejdspladsen. 

Medarbejder trivsel er et optimeringspunkt 

Medarbejderne er klart den tungeste post omkostningsmæssigt for en virksomhed. Produktive, effektive og glade medarbejdere er alfa omega for en virksomheds generelle kvalitetsniveau. Ved at implementere et lagersystem, ser man på individet før systemet. Et brugervenligt lageroptimeringsystem skal være med til at skabe et flydende flow i arbejdsgangen. 

Medarbejderne skal kunne manøvrere rundt i systemet, og forstå nøjagtig hvordan systemet fungere. F.eks. kan et lagerstyringssystem give et klart overblik og en fremtidig strategi for hvilke produkter der kommer ind og ud af virksomhedens lager. Hvilke produkter ligger længe og hvilke forlader hurtigt lagerets pladser. 

Lagerstyring skal være brugervenligt 

En effektiv lagerstyring skal være indsigtsfuld og brugervenlig, så det optimale kan opnås. Den interne forståelse og generelle kommunikation omkring medarbejderne bedre kan fungere. Implementering af et lagerstyringssystem, giver virksomheder en stor gevinst. Det koster store omkostninger for virksomheder, hvis varer bliver misligholdt eller fejlleveret. 

Plukning og distribution af varer til kunder skal være overskueligt og effektivt, så der ikke bliver tabt store summer på fragt og omlevering. Lagerstyringssystemet kan effektivt hjælpe med at optimere lageret gennem hele processen. 

No Comments

Post A Comment