Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/cko.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Økologiske rengøringsprodukter styrker sundheden hos os mennesker - CKO
Økologiske rengøringsprodukter styrker sundheden hos os mennesker - CKO
16017
post-template-default,single,single-post,postid-16017,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Økologiske rengøringsprodukter styrker sundheden hos os mennesker

Økologiske rengøringsprodukter styrker sundheden hos os mennesker

Humdakin sælger bæredygtige og miljøvenlige rengøringsartikler og rengøringsprodukter til den moderne husholdning. Virksomheden fokuserer på det organiske område, og ønsker sine produkter lavet efter ordentlige arbejdsforhold, med gode materialer. Rengøringsprodukter er populære i en verden, som er ramt af Corona. Mennesker er mere opmærksomme på god hygiejne og gode arbejdsforhold. Tekstiler og rengøringsprodukter, som er gode mod huden er derfor en høj prioritet for menneskeheden. Økologiske viskestykker og håndklæder er med til at holde et rent hjem, og kan anvendes igen og igen efter vask. 

I dag skal virksomheder have en stærk CSR profil for at være interessante overfor kunderne. Der er langt større krav til de produkter der sælges i dag, set i forhold til for 20 år siden. Folk er villige til at betale mere for at sikre sig en høj kvalitet og service. Humdakins tekstiler er fremstillet efter GOTS-certificeringen, der betyder at de økologiske tekstiler er fremstillet efter strenge miljørigtige og økologiske krav. På den måde kan man garantere kunderne at tekstilerne er af højeste kvalitet, og udviklet under ordentlige arbejdsforhold.  

Troværdighed er en vigtig salgsfaktor i dag, der ikke skal underkendes. Med de rigtige midler er det muligt at få loyale kunder, der holder ved grundet et højt kvalitets- og serviceniveau.

No Comments

Post A Comment