Marokkanske tæpper - håndvævede og hyggelige - CKO
15991
post-template-default,single,single-post,postid-15991,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Marokkanske tæpper – håndvævede og hyggelige

Marokkanske tæpper – håndvævede og hyggelige

Pift indretningen op med marokkanske tæpper

Marokkanske tæpper kan pifte indretningen i det nordiske hjem op, og give et strejf af eksotisk varme og hygge til den nordiske indretning. Marokkanske tæpper er de seneste år blevet vældig populære både blandt bloggere og andre med interesse for boligindretning.

Marokkanske tæpper med bæredygtighed for omtanke

Den danske webshop Tibladin tænker bæredygtighed ind i alle de marokkanske tæpper, der er at finde på webshoppen. Bæredygtigheden er tænkt i alle aspekter i produktionen af de marokkanske tæpper, lige fra valg af leverandør til valg af ”producent”. Producenten af de marokkanske tæpper er som oftest en kvinde fra et kvindeoperativ, som er specielt udvalgt af Mette fra Tibladin. Det medfører, at kvinden får arbejde og at levestandarden i den givne landsby på den måde øges.

Farverige og æstetiske boucherouite tæpper

Boucherouite tæpper er både farverige og kan med sikkerhed give et pift af farve og humør til det rum, det ligger i. Boucherouite tæpper er alle forskellige og unikke, da hvert tæpper er håndlavede af stofrester. Derfor kan boucherouite tæpper ikke laves ens to gange. Bæredygtighed er i den grad tænkt i boucherouite tæpper da de udelukkende fremstilles af gamle stofrester, og der derfor ikke skal fremstilles noget nyt, for at lave boucherouite tæpper. De består 100% af genbrug.

Stilrent Beni Ouarain tæppe

Et Beni Ouarain tæppe er endnu et eksempel på et marokkansk tæppe, som også er fremstillet ud fra et socialt bæredygtigt aspekt. Er du til mere afdæmpede farver som hvid og beige, så vælg et Beni Ouarain tæppe. Et Beni Ouarain tæpper er kun brudt af de traditionelle sorte ruder, som du helt sikkert kender fra et traditionel Beni Ouarain tæppe. Beni Ouarain tæppe har unikke mønstre, som er lavet af berberkvinder fra stammen Beni Ouarain, hvoraf navnet på tæppet også kommer fra.

No Comments

Post A Comment