Mange nye håndværks- og servicevirksomheder - CKO
15688
post-template-default,single,single-post,postid-15688,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Mange nye håndværks- og servicevirksomheder

Mange nye håndværks- og servicevirksomheder

Det er i øjeblikket en meget tydelig tendens, at der dukker mange nye håndværker- og servicevirksomheder frem over alt i landet.

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde
med de omtalte virksomheder, eller de virksomheder, der linkes til.

Det skyldes blandt andet, at der er lavet så gode betingelser for disse fag, når man gerne vil i gang med at starte sit eget.

 

I øjeblikket sker der en udvikling herhjemme, hvor rigtig mange nye iværksættere starter deres eget. Det sker eksempelvis inden for håndværkerbranchen, hvor det nærmest som aldrig før boomer af nye virksomheder. Det gælder både de helt små og de lidt større.

 

En af grundene er, at det er så nemt at skaffe sig udstyret til at komme i gang. Skal man eksempelvis starte vinduespudserfirma, skal man bruge Vinduespudserudstyr. Det er nemt at få sig anskaffet, ligesom det er forholdsvist simpelt at få oprettet sig forskellige nødvendige steder.

 

Det kan derfor være fristende for mange håndværkere at starte deres eget i disse år. Når man er uddannet, er det i manges øjne lidt en drøm at få lov at være sin egen chef, hvis der er mulighed for det. Det kan ske gennem en virksomhed, hvor man selvfølgelig skal have gjort det nødvendige forarbejde for at lykkes med tingene.

 

Nemt med CVR

En rigtig god grund til, at der er mange nye virksomheder i Danmark er, at det er nemt at komme i gang. Eksempelvis kræver det meget lidt at oprette et CVR-nummer på sin virksomhed. I nogle tilfælde skal der ikke mere til end det, og så har man faktisk en virksomhed kørende.

 

Det er selvfølgelig lidt forsimplet, men i grove træk er det faktisk nok til at komme lidt i gang. Det frister mange, fordi der ikke er de store økonomiske og tidsmæssige tab, hvis man bare skal oprette og have en rolig start på tilværelsen som iværksætter.

Servicebranchen

Tidligere er håndværkerbranchen blevet nævnt som et marked, som boomer rigtig meget i øjeblikket. Det står dog ikke alene, for også i servicefagene sker der i øjeblikket voldsomt meget. Det skyldes, som nævnt ovenfor, at man stort set ikke skal gøre andet end at oprette et CVR-nummer for at komme i gang.

 

Eksempelvis er det hurtigt at starte et rengøringsfirma, hvilket mange har benyttet sig af. Rengøring er noget, mange virksomheder får ordnet eksternt, fordi det kan gøres forholdsvist billigt. Samtidig er mange private begyndt at tænke i netop disse baner med at få rengøringen klaret udefra.

 

Det kan nemlig sagtens være en rigtig god investering at betale et par hundrede kroner for at få gjort rent, hvis man simpelthen ikke selv kan finde tiden eller overskuddet til det. Selvom det måske virker som frås, så er det en investering, som i manges øjne er det hele værd.

 

Også andre former for servicefag vokser. Det er eksempelvis IT-support eller andre former for teknologisk hjælp, som ret naturligt er populært i denne tid. Nogle eksperter vælger derfor at gøre det til en levevej, at de har en ekspertise inden for nogle bestemte områder, som de selvfølgelig kan lære videre til andre, som har brug for det.

Hos Aftenskolen kan du læse mere om erhverv og arbejdsmarkedet.

No Comments

Post A Comment