Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/cko.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Korrekte el-styringer til kølebranchen - CKO
Korrekte el-styringer til kølebranchen - CKO
15919
post-template-default,single,single-post,postid-15919,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Korrekte el-styringer til kølebranchen

Korrekte el-styringer til kølebranchen

Supermarkedskæder med behov for professionelle elinstallationer til køle- og fryserum, efterspørger installationer med brug af høj faglighed og ekspertise på området. Elektrikere med erfaring indenfor elinstallationer indenfor køleteknik er alfa omega for at istandsætte en kompatibel løsning til lave omkostninger for fremtiden.

En velintegreret montering og levering af et driftssikkert fryse- og kølerum skal garantere og sikre varerne holdbarhed i supermarkeder rundt omkring. En korrekt etableret og monteret kølemodul kan garantere følgende:

  • Fødevarerne har den optimale og korrekte temperatur
  • Forlænger den generelle levetid på produkterne
  • Yder lavt strømforbrug og dermed besparelser

Ved arbejdet med fødevarer er et korrekt monteret klimaanlæg det absolut vigtigste for at kunne tilbyde varer til kunderne, der følger de sundhedsmæssige restriktioner og krav. Ved en driftssikker løsning ved implementering af køle- og fryserum kan der garanteres den nødvendige temperatur i det givne rum, som der skal være for at hele forsyningskæden fungerer upåklageligt.

No Comments

Post A Comment