Hvordan kan du få hjælp til inkassovarsler? - CKO
15714
post-template-default,single,single-post,postid-15714,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Hvordan kan du få hjælp til inkassovarsler?

Hvordan kan du få hjælp til inkassovarsler?

Når du har stablet din egen virksomhed på benene, nyder du uden tvivl at se dens udvikling og lave tiltag, der sikrer udviklingen.

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde
med de omtalte virksomheder, eller de virksomheder, der linkes til.

Til dette forbruger du uanede timer på at tænke kreativt og strategisk. Det kan derfor føles som en sten i skoen, når du skal bruge tid på noget, som du ikke just føler dig ekspert i. Det kan være, du er stærk i udarbejdelsen af markedsføringsmateriale og i at skabe kunderelationer, hvorimod økonomi ikke er din spidskompetence. I så fald er det en fordel af hyre en revisor, så du er sikker på, at der er orden i dit eget budget og i dine egne regninger. Omvendt kan du også komme ud for, at nogle ikke betaler dig rettidigt. Måske har du prøvet at inddrive gæld flere gange, eller måske har du endnu ikke stået i denne situation. I dette blogindlæg kan du læse mere om, hvordan du kan få hjælp til inkassovarsler.


Saml dine lån til en lavere rente med et godt samlelån (Eksperten.com)

Husk, at der findes en række tjenester, der hjælper låntagere med at få de lån, de har brug for. Hvis du har brug for at få flere penge, når du kæmper med gæld, skal du låne penge fra banken. Når du er i gæld, er det vigtigt at ikke forstå, at du har brug for et lån med lav rente, så du ikke kommer længere i gæld. Find lån med gode renter og lange tilbagebetalingsperioder eller gældskonsolidering ved hjælp af Eksperten.

 

Hvad er et inkassovarsel, og hvorfor skal det laves?

Et inkassovarsel og et inkassobrev er to begreber, der dækker over det samme, og er et juridisk varsel. For at du kan påbegynde en inkassosag og handlinger forbundet med sagen, skal du varsle debitoren. Det vil sige, at din skyldner skal have at vide, at vedkommende ikke har betalt sin regning til dig rettidigt. Umiddelbart kan du hurtigt og enkelt udarbejde et inkassovarsel på egen hånd. Da der er tale om et juridisk brev, skal du dog være opmærksom på nogle formalia. Alle formalia er forklaret i inkassoloven, og omfatter følgende:

 

  • Du skal have givet din skyldner minimum 10 dages betalingsfrist.
  • Du skal oplyse debitoren det gældens eksakte størrelse. For at undgå misforståelser er det en god idé at medsende den pågældende faktura.
  • Du skal give vedkommende oplysninger om dig som kreditor. Det gælder virksomhedens navn, kontooplysninger og CVR-nummer.
  • Har du i sinde at videregive sagen til et inkassofirma eller en advokatinkasso, skal du også oplyse dette i varslet.

 

Et inkassovarsel skal således sendes til debitoren, inden du kan indsende dit krav på ubetalt gæld til inkasso.

 

Få professionel hjælp til dine inkassovarsler

Du fokuserer formentligt på de arbejdsopgaver, som er direkte relateret til din passion og drømme for virksomheden. Det kan imidlertid betyde, at du kommer i tidsmangel til at kunne varetage andre opgaver såsom gældsinddrivelse. Gældsinddrivelse kan være en tidsrøver, hvis du ikke har erfaring hermed. Det kræver tid at udarbejde inkassobreve, men vælger du selv at skrive dine varsler, skal du også sætte dig grundigt ind i inkassolovgivningen. Og det kan ligeledes tage en rum tid. Vil du bruge din tid på det, du er god til, kan du passende overdrage opgaver i forbindelse med inkasso til en samarbejdspartner. Der findes mange danske og professionelle inkassobureauer, som er specialiserede i at varetage alt inden for inkasso for andre virksomheder. Derudover findes der såkaldte advokatinkassoer – det vil sige advokatfirmaer. Den største fordel ved at få hjælp fra et inkassobureau eller en advokatinkasso er, at du er garanteret en 100 procent korrekt juridisk proces, og at du får alle dine penge hjem.

 

No Comments

Post A Comment