Giv dine medarbejdere bonusser - CKO
15653
post-template-default,single,single-post,postid-15653,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Giv dine medarbejdere bonusser

Giv dine medarbejdere bonusser

En virksomhed er intet værd uden sine medarbejdere, og har medarbejderne det godt, kan man godt regne med, at de gør deres arbejde bedre end, hvis de ikke følte sig værdsat.

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde
med de omtalte virksomheder, eller de virksomheder, der linkes til.

For arbejdsgiveren er der naturligvis mange måder at få sine medarbejdere til at føle sig værdsat på, og vi skal se nærmere på nogle af dem her, Nogle af dem er fuldstændig grundlæggende, mens andre er mere alternative og nytænkende. Læs med det samme, og bliv inspireret til, hvordan du kan højne trivslen hos dine medarbejdere – eller hvad du som medarbejder kan foreslå din chef, at han/hun kunne igangsætte med det samme.

Følg op og ros

En af de allervigtigste dele af at føle sig værdsat er at få ros. Ikke den form for uvedkommende og upersonlig ros, som tydeligvis sendes rundt til alle over mail. Den slags virker nogle gange helt modsat. Den type ros, vi snakker om her, er den personlige ros, som afspejler en opmærksom chef. En chef, som har styr på de mindre såvel som større milepæle, medarbejderne overvinder, og som ovenikøbet anerkender disse, vil med sin ros automatisk give medarbejderne en følelse af at have gjort det godt. Det behøver ikke at være andet end et klap på skulderen over frokosten eller godt udført stykke arbejde. Selv de mindste ting vil føles som en bonus – ikke alle bonusser behøver nemlig at udmønte sig som penge på kontoen eller fysiske gaver.

Følg årstiderne – og brug dem

Som helt gennemsnitligt fuldtidsarbejdende menneske tilbringer man virkelig meget tid på sin arbejdsplads, og hvis man er glad i sin arbejdstid, er chancen for, at man er det ved siden af også, stor. I løbet af et år er der højtider, der fylder meget i fritiden for mange mennesker, eksempelvis jul, påske og sommer. En chef, som formår at bringe lidt årstidsbestemt hygge ind på arbejdspladsen, vil sandsynligvis have en positiv indvirken på sine medarbejdere. Giv medarbejderne is, når sommermånedernes varme trykker. Køb et stykke påskechokolade i foråret, og start nogle juletraditioner i slutningen af året. Det behøver ikke at være andet end små ting. Det er faktisk de små ting, som ofte tæller mest.

Tilbud om en aktiv arbejdsdag

En lidt anderledes vej til glade medarbejdere kan være via en aktiv hverdag. Folkeskolereformen satte for nogle år tilbage fokus på motion i folkeskolernes hverdag, og som arbejdsgiver bør man måske gøre det samme. Gør det attraktivt for medarbejderne at have en aktiv hverdag. Start nogle fælles motionshold efter arbejdstid, og hvis der er plads til det, kan man også etablere et mindre motionscenter, som medarbejderne kan bruge.

Det behøver ikke at være et stort rum med mange maskiner, og køber man de rigtige, kan man nøjes med meget få. Helt oplagte bud på få men effektive maskiner i et sådant center kan være en romaskine eller en crosstrainer. Det er begge meget alsidige maskiner, hvor du kan træne hele kroppen igennem, og du kan justere alt efter din fysiske form.

Uberettiget fyring

Hvis du skulle blive udsat for en uberettiget fyring, er du i din gode ret til erstatning. Hos Aftenskolen har de skrivet et indlæg omkring, hvordan du forholder dig, hvis du skulle blive udsat for en uberettiget fyring.

Tags:
No Comments

Post A Comment