Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/cko.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Forløb for nøglemedarbejdere - CKO
Forløb for nøglemedarbejdere - CKO
16008
post-template-default,single,single-post,postid-16008,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Forløb for nøglemedarbejdere

Forløb for nøglemedarbejdere

Et forløb for nøglemedarbejdere skal resultere i nøglemedarbejdere med højere selvværd og mere gåpåmod.

Som ejerleder ved du at dine nøglemedarbejdere er vigtige aktiver i din virksomhed, og at de varetager centrale funktioner i virksomheden. Du har som ejerleder et meget tæt samarbejde med dine nøglemedarbejdere, som også besidder et stort ledelsesmæssigt ansvar.

En måde du kan få det mest optimale ud af din nøglemedarbejder, er ved at sende ham eller hende på udviklingsforløb sammen med andre stærke nøglemedarbejdere. Din nøglemedarbejder får på forløbet et professionelt netværk bestående af andre nøglemedarbejdere fra andre danske virksomheder.

Netværk med andre nøglemedarbejdere

Et netværk med ligesindede kan være guld værd i situationer, hvis der opstår ledelsesmæssige udfordringer. At din nøglemedarbejder selv kan søge hjælp og sparring i sit netværk, gør at du som ejerleder kan få mere tid til dine egne opgaver. På et forløb for nøglemedarbejdere arbejder din nøglemedarbejder på cases fra den virkelige verden, og kan derigennem omsætte casen til egen virksomhed og dagligdag.

En nøglemedarbejder fornemste funktion er at lede både sig selv og sit team, samt have kompetencerne og selvtilliden til at lede både sig selv og et team. Samarbejde og nærvær er derfor vigtige egenskaber for en nøglemedarbejder. På et udviklingskursus er målet indsigt og kendskab til hvordan han eller hun håndterer de eventuelle ledelsesmæssige udfordringer.

Udover masser af sparring og viden omkring de ledelsesmæssige udfordringer, får din nøglemedarbejder tilmed masser af konkrete værktøjer, som han/hun kan bruge i hverdagen. Det resulterer i at de får højere selvværd, og at de bliver bedre mennesker – og det har effekt på hele virksomheden.

No Comments

Post A Comment