Er du utryg ved at køre bil, når det er mørkt? - CKO
15859
post-template-default,single,single-post,postid-15859,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Er du utryg ved at køre bil, når det er mørkt?

Er du utryg ved at køre bil, når det er mørkt?

Flere oplever utryghed ved kørsel, når det er mørkt. Synet er altafgørende ved færden i trafikken, om end det er som bilist eller gående. Omkring 50% af alle mennesker oplever synsbesvær ved kørsel i mørke, da vores øjne kommer på overarbejde og er meget lysfølsomme overfor diverse pludseligt opståede påvirkninger i mørket. 

Zeiss har udviklet et særligt glas til at hjælpe øjnene til en behagelig og rar kørselsoplevelse, når lyset er væk, og alle sanser skal tages i brug. Ved færden i mørke skærpes vores sanser, og der sendes signaler til hjernen om at øge fokus og koncentrationen, det fører ofte til syns svigt, trætte øjne og ubehagelig navigeren. Zeiss Drivesafe brilleglas hjælper vores øjne til at slappe mere af i mørket, giver bedre syn med mulighed for at se flere detaljer og kontraster.

Zeiss brilleglas forhandlere kan være behjælpelige med den rette ekspertviden og rådgivning i forhold til det korrekte sæt briller, så du er klædt på til din næste tur ud i mørket. Zeiss Drivesafe briller monteres i din hverdagsbrille, så du slipper for at have en separat kørebrille med i bilen, da du i forvejen har brillerne på.  Drivesafe brilleglas fåes både med enkeltstyrke og flerstyrke glas, som gør det nemt for alle og enhver at erhverve sig kompatible brilleglas til enhver lejlighed. 

Ved at få drivesafe briller kan du sikkert opholde dig i mørket, uden at opleve træthed og synsbesvær. Brillerne fra Zeiss er en trafiksikker hverdagsbrille, som giver den fornødne tryghed i dagligdagen, så du ustresset kan nå dine mål. 

No Comments

Post A Comment