El-stabler til et effektivt lager - CKO
15980
post-template-default,single,single-post,postid-15980,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

El-stabler til et effektivt lager

El-stabler til et effektivt lager

Verdens førende leverandør af nye og brugte trucks. Uniktruck leverer til hele verden. 

Er du eksempelvis på udkig efter en pallestabler til lageret? Uniktruck har et bredt udvalg af effektive og driftssikre pallestablere på lager. De tilbyder virksomheder pallestablere i en høj kvalitet og med en stærk ydeevne.

Her kan du finde en pallestabler i den rigtige størrelse og model med de kvalifikationer, som din virksomhed har brug for. Vi har manuelle og el-drevne stablere der garanterer en sikker og effektiv pallehåndtering. Opnå en optimering af lageret med en fleksibel arbejdshest, der tilmed forbedrer arbejdsmiljøet. En pallestabler er som udgangspunkt designet til en effektiv og sikker håndtering af paller i forskellige højder og vægt. De kan hjælpe dig med at finde den pallestabler efter dine krav til løftehøjde, gaffellængde og ergonomiske krav mm.

No Comments

Post A Comment