Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/cko.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Efterisolering på loftet er en god investering - CKO
Efterisolering på loftet er en god investering - CKO
15711
post-template-default,single,single-post,postid-15711,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Efterisolering på loftet er en god investering

Efterisolering på loftet er en god investering

Eksperter i isolering og efterisolering kommer med en klar anbefaling af, hvornår et koldt loft er at foretrække.

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde
med de omtalte virksomheder, eller de virksomheder, der linkes til.

Er dette indlæg ikke nok, kan du finde alle tænkelige isoleringsprodukter på https://www.ikas-isolering.dk/. Det er via hjemmesiden også muligt at få råd og vejledning af nogle af Danmarks førende isolerings eksperter.

 

Efterisolering af et koldt loft

Uanset om du beslutter dig for at lave et koldt permeabelt tag eller du lavet et koldt ventileret tag, så skal du først og fremmest sørge for, at der på den flade der er synlig mellem tagbjælkerne er installeret dampspærre. Der skal være en dampspærre, som kan forhindre fugtig luft i at stige op gennem loftet, da det kan medføre kondensskader. I de tilfælde, hvor der er installeret permeabelt tagpap vil fugten så i sidste ende slippe ud gennem taget. Er der derimod brugt ikke-permeabelt tagpap til isoleringen af loftet, bør der være et ekstra fokus på, at ventilationen på loftet er optimalt. Da man ellers risikerer, at den fugtige luft fanges i loftsrummet og laver kondensskader. Det sker blandt andet ved, at der – hvis det ikke allerede er lavet – er ventilationssprækker under tagskægget. Det kan vise sig at være nødvendigt at installere udluftning i tagryggen og gennem tagstenene. De fleste vælger et koldt loft, hvis ikke der er planer om beboelse, men udelukkende har et loft af praktiske årsager, såsom opbevaring.

Når du tilgår dit loft, ligger der så mange gamle ting opmagasineret? Jydsk-flytteforretning kan hjælpe med opmagasinering og flytning af dine ting.

En bæredygtig løsning for fremtiden 

At efterisolere sit loft kan hjælpe til at bygningen bedre holder på varmen i de kolde måneder. På den måde udnytter du bedre den varme, som huset skaber. Spar på varmeregningen og få efterisoleret loftet for en bedre udnyttelse af strømmen. Det vil spare miljøet og din pengepung i fremtiden.

No Comments

Post A Comment