Dyrt at vedligeholde dansk infrastruktur - CKO
15877
post-template-default,single,single-post,postid-15877,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Dyrt at vedligeholde dansk infrastruktur

Dyrt at vedligeholde dansk infrastruktur

I dag har vi strenge krav til bygningskonstruktioner, og asfaltveje og broer skal udarbejdes i stærke og holdbare materialer. Den danske infrastruktur er dyr at vedligeholde, og det kræver langtidsholdbare materialer at sikre god og økonomisk trafik i landet. Vedligeholdelse af danske asfaltveje og broer er en nødvendig del af det at holde et land kørende. Der kommer flere og flere trafikanter, og dermed flere biler på vejene. Det slider hårdt på vores vejnet, som skal udvikles i langtidsholdbare materialer for at kunne modstå det tryk det bliver udsat for dagligt. 

Bæredygtighed og miljø i fokus

Bæredygtighed og miljø skal tænkes ind i de fremtidige processer, når der skal fremstilles konstruktioner og bygninger. S&P reinforcement forstærker bygnings- broer og anlægskonstruktioner, men tilbyder også asfalt forstærknings løsninger for at hjælpe til god vedligehold af beton og asfalt. 

Beton armering til store konstruktioner

Beton armering som begreb er en forstærkning af betonen. Det kan være en essentielt på broer forskellige steder i verden. Ved at armere en bros konstruktion med stålstænger eller ved et rionet som holder fast på betonen. Ved implementering af armering i betonen kan du forlænge levetiden på konstruktionen. Betonens levetid forbedres, når man sætter stærke bindeled i betonen, der sørger for stærk sammenhæng. 

Vinterperioden er specielt hård ved asfaltveje, og det resulterer ofte i huller i vejene og skæve vejnet. Ved opstået sprækker og revner i asfalten kan vand trænge ind i bærelaget, som mindsker asfalt belægningens levetid, som gør det er nødvendigt at forstærke asfalten.    

No Comments

Post A Comment