Derfor skal arbejdsgivere have interesse i at investere i medarbejdernes private forhold - CKO
15673
post-template-default,single,single-post,postid-15673,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Derfor skal arbejdsgivere have interesse i at investere i medarbejdernes private forhold

Derfor skal arbejdsgivere have interesse i at investere i medarbejdernes private forhold

Mange virksomheder går meget op i, at der skal være en forholdsvis tydelig grænse mellem arbejdsliv og privatliv, men er dette egentlig en fordel?

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde
med de omtalte virksomheder, eller de virksomheder, der linkes til.

Der er selvfølgelig ting, der hører henholdsvis arbejdslivet og privatlivet til. For arbejdsgivere kan der dog være fordele i at foretage tiltag, der også har med de ansattes private forhold at gøre. Dette kan fx være kost, træning og søvn, da disse punkter kan have stor indflydelse på vores energiniveau og effektivitet – noget arbejdsgivere går meget op i. Det kan derfor betale sig at investere lidt i de ansattes private forhold. I dette indlæg kan du læse mere om, hvordan en arbejdsgiver kan investere i sine ansattes private forhold.

 

Tag kosten seriøst på arbejdspladsen

Mange arbejdspladser tager udgangspunkt i, at medarbejderne selv skal sørge for deres frokost, og hvad de ellers skal have af mad. Det betyder også, at man vil se mange varianter af madpakker, hvor der er brugt varierende indsats på det. Mad er vigtigt for kroppen. Det er vores brændstof til at kunne performe og yde en indsats. Dette gælder også, når vi er på arbejde. Her er brændstof især vigtigt, da det kan have en stor betydning for vores effektivitet. Har vi ikke fået nok mad, vil vores energiniveau være lavere.

En arbejdsgiver vil selvfølgelig gerne have, at de ansatte er så effektive som muligt. Det kan derfor være en god idé at investere i forskellige madordninger, der sørger for at medarbejderne får et sundt og nærende måltid til frokost, der giver dem energi til arbejdet. Derudover kan det også være en fordel med en morgenmadsordning, der giver dem en god start på dagen. Det kan være dyrt, men se det som en investering i dine medarbejders effektivitet.

Savner I engang i mellem at gøre lidt ekstra ud af maden eller invitere medarbejderne ud, så prøv de 4 koncepter fra DiningSix, KöD, Basso, Klokken eller catering fra DiningSix

 

Hold dine medarbejdere i gang

Udover kost er motion også en vigtig del af at have vedvarende energi i løbet af dagen. Det kan derfor også have en påvirkning på effektiviteten på arbejdspladsen. En måde at få motion ind på arbejdspladsen kan være at tilbyde de ansatte træningsfaciliteter. Det er der sikkert mange, der vil sætte stor pris på, da de kan gøre det inden eller efter arbejde uden at skulle køre land og rige rundt. Vil du gerne have en billigere løsning, er det bare med at være kreativ med aktive tiltag på kontoret eller forskellige arrangementer. Når du holder dine ansatte aktive fysisk, vil de opleve en forbedret energi, der er en fordel for dig som arbejdsgiver, da du får en mere effektiv medarbejder.

 

Gaver med skjulte hensigter

Når det er blevet tid til julegaver, eller I har en bonusordning på arbejdspladsen, hvor man får en gave, når man når et bestemt mål, kan man genoverveje, hvilke gaver medarbejderne skal have. Det lyder måske lidt negativt, men du kan i stedet overveje gaver, der egentlig har noget med medarbejdernes private forhold at gøre, men som også vil gavne virksomheden. I forhold til kost kunne det fx være et abonnement på måltidskasser. Det sikrer, at den ansatte får en god og nærende kost, der er med til at booste energien.

Man kan også prøve at tænke i andre baner. Noget andet, der er vigtigt for vores energiniveau, er vores nattesøvn. Er man uheldig at have en dårlig seng, der påvirker ens nattesøvn meget, kan det have en stor betydning for energiniveauet. Søvn er nemlig også en form for brændstof, der holder vores krop i gang. Man kan derfor overveje gode senge som gaver til de ansatte. Dette kan være et dyrere initiativ, men igen skal du se det som en investering. Du kan evt. bruge lidt tid på at finde gode senge til en fair pris, der ikke sprænger budgettet fuldstændigt.

No Comments

Post A Comment