Dansk forhandler af bæredygtige og allergivenlige rengøringsprodukter udvider til tysk marked - CKO
15926
post-template-default,single,single-post,postid-15926,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Dansk forhandler af bæredygtige og allergivenlige rengøringsprodukter udvider til tysk marked

Dansk forhandler af bæredygtige og allergivenlige rengøringsprodukter udvider til tysk marked

Humdakin er en dansk virksomheder, der tilbyder et moderne udvalg af økologiske tekstiler, allergenvenlige rengøringsprodukter og skånsomme og milde hudplejeprodukter. Hele ideen til Humdakin kommer fra den naturlige og rene skandinaviske natur. Produkter skal være milde, bløde og plejende ved huden. 

Humdakin er begyndt at ekspandere til nærliggende markeder i Europa, og er lige åbnet op med deres tyske hjemmeside i Tyskland. Her sælges der til B2B og B2C kunder med et bredt udvalg af økologiske og skånsomme hudplejeprodukter og tekstiler der overholder strenge krav under hele forsyningskæden. Mærker som GOTS og OEKO-TEX er certificeringer, der sikrer kunden et væld af kvalitetsholdige produkter til kunden, hvor den høje kvalitet og de høje krav til arbejdsforhold og naturen spiller en stor rolle for hele Humdakins forsyningskæde. 

Bæredygtige tekstiler er milde, bløde og skånsomme overfor huden og medfølger et pænt og moderne look i hjemmet. Men det er ikke udelukkende et must for hudens ve og vel, men også et pænt element i hjemmet. Du medvirker også til planetens umiddelbare tilstedeværelse ved at tænke i bæredygtige baner. Der er i dag mere end nogensinde et øget fokus på miljøvenlighed, når vi er ude og købe tekstiler og hudplejeprodukter på nettet og i fysiske butikker. Vi vil gerne give vores børn de bedste betingelser for en god opvækst, mens vi som forældre har et stort ansvar for deres fremtidige velvære.

No Comments

Post A Comment