Covid-19 påvirkninger i verden - CKO
15880
post-template-default,single,single-post,postid-15880,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Covid-19 påvirkninger i verden

Covid-19 påvirkninger i verden

Pandemien raser verden over, og det resulterer i en stigning i arbejdsløshedsprocenten. Virksomheder er presset i knæ, og har svært ved at nå deres ønskede omsætning. Miljøet ser en stor fordel ved at verden er lukket ned. Fly, tog og busser ser en nedgang, hvilket resulterer i mindre CO2 udslip, og mængden af turister er nedsat betragteligt det sidste års tid siden COVID-19 startede. I Danmark har vi set en reducering af luftforureningen specielt i de største danske byer. 

Vi mennesker er blevet mere miljøbevidste, og tilvælger bæredygtige produkter til vores hverdag. COVID 19 har ikke blot medbragt store konsekvenser for vores helbred, men har også givet os indsigt i en verden, hvor vores generelle CO2 udslip er dalet massivt, som har bragt positive ting for miljøet. 

Overvej hvilke produkter du handler ind

En god måde at sikre sig, at man skaffer de optimale produkter for miljøet, er ved at tjekke bag på produkternes emballage i supermarkedet. Her kan du sikre dig at produktet lever op til økologiske og bæredygtige forhold. 

Du har en god mulighed for at sænke dit samlede CO2 udslip ved at investere i produkter, der er naturlige og skabt under ordentlige forhold. Kød er en af de mest omfangsrige klimasyndere, og der kommer flere og flere planteprodukter på hylderne, som skal sænke vores kødforbrug, og hjælpe miljøet i fremtiden. 

No Comments

Post A Comment