Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/cko.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Bygningsbeslag til byggebranchen - CKO
Bygningsbeslag til byggebranchen - CKO
15907
post-template-default,single,single-post,postid-15907,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Bygningsbeslag til byggebranchen

Bygningsbeslag til byggebranchen

Simpson Strong Tie er førende indenfor bygningsbeslag til byggebranchen. De tilbyder diverse bygningsbeslag i flere forskellige størrelser og varianter, der kan bruges til projekter af enhver slags. 

Langt de fleste huller i moderne bygningsbeslag måler 5 mm og passer dermed sammen med beslagskruer på 5 mm. Beslagenes kompakte funktion giver en holdbar løsning til bygningskonstruktionerne. Simpson Strong Tie er en af nationens førende leverandører af bygningsbeslag til virksomheder, og der er løbende kontrol på de udbudte produkter for konstant at kunne tilbyde den bedst mulige kvalitet til brugerne. 

Søm er klart den mest almindelige form for befæstigelse på byggemarkedet, der anvendes på områder hvor skruens styrke ikke er påkrævet. 

Hos Strong Tie kan man skaffe bygningsbeslag, søm eller skruer, der passer lige på den arbejdsopgave der skal klares. De forskellige typer af søm kan være følgende, kamsøm, papsøm, betonsøm og gipssøm.   

Kravene for sikkerheden indenfor byggebranchen øges hele tiden, og det presser fremstillingsprocessen for de forskelllige produkter.  Det har uden tvivl indvirkning på byggebeslagenes ydeevne og holdbarhed. Beslagene skal gennemtestes og sikres, så de har den rette kvalitet til markedet. 

I tidens løb er der produceret mange typer bygningsbeslag heraf vinkelbeslag, bjælkesko, gerberbeslag og trækankre. Beslagene er udviklet med det formål at hjælpe bærende konstruktioner i byggebranchen.

No Comments

Post A Comment