Burde cannabis være lovligt i Danmark? - CKO
15984
post-template-default,single,single-post,postid-15984,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Burde cannabis være lovligt i Danmark?

Burde cannabis være lovligt i Danmark?

Skal cannabis legaliseres i Danmark er stor debat i det danske samfund. Cannabis er lovligt at være i besiddelse af i Danmark, hvis det stadigvæk er i “frø-form”, men ulovligt hvis frøene er i spir eller som plante. Men hvorfor er det ulovligt?

Mange menneskers opfattelse af cannabis bliver negativ påvirket grundet forbuddet. Cannabis har i følge gamle tekster og bøger været meget udbredt i vore samfund, men hvorfor er vores viden så negativt påvirket i dag, når vi har haft 100 år til at undersøge planten i?

I dag bliver meget af det cannabis vi kender i dag, ulovligt dyrket og det gør ikke vores opfattelse af planten lettere. En legalisering af planten, kan gøre det lettere at avle og dyrke planten nemmere og vi vil se færre gårde og marker som bliver dyrket ulovligt.

En legalisering af cannabis vil kunne styrke den danske økonomi, grundet argumentet om at cannabis er blevet det bedst sælgende landbrugsprodukt i USA gennem de sidste 10 år.

No Comments

Post A Comment