Ældre isoleringsfirma skifter ældgammel hjemmeside ud med en spritny - CKO
16022
post-template-default,single,single-post,postid-16022,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Ældre isoleringsfirma skifter ældgammel hjemmeside ud med en spritny

Ældre isoleringsfirma skifter ældgammel hjemmeside ud med en spritny

Armadan er en dansk traditionsrig virksomhed med speciale i tekniske isoleringer af enhver type. Armadan er lige knap 40 år gammel, og har i mange årtier været den førende isolerings grossist til danske og udenlandske virksomheder. Armadan har et bredt spænd af kvalitets isoleringsprodukter fra Rockwool, Isover, Armacell og mange flere. Armadan tilpasser løbende deres produktsortiment for at kunne tilbyde deres loyale kunder de bedste isoleringsprodukter på markedet. Teknisk rådgivning og vejledning er alfa omega for en grossist, der leverer tekniske isoleringsprodukter til firmaer. Den rette ekspertviden kan videredele fleksible leveringsløsninger og smart lagerstyring. 

Deres høje kvalitet skal gerne stemme overens med det udtryk de ønsker at vise på hjemmesiden, derfor var det tid til en fornyelse af det umiddelbare udtryk på hjemmesiden. I den moderne verden er der løbende udvikling digitalt, og det handler om som virksomhed at tilpasse sig sin omverden, for at kunne være indbydende overfor kunderne. 

Varmeisolering, brandisolering og teknisk isolering

Selvom virksomheden primært koncentrerer sig om sine kompetencer i marken med fokus på varmeisolering, brandisolering og teknisk isolering. Skal der være harmoni mellem hvad de sælger og så hvad der tilbydes på hjemmesiden. Hjemmesiden skal indeholde tekstmateriale der er i klar harmoni med, hvad virksomheden sælger. Alle virksomheder skal have en rød tråd i de forskellige platforme, som de opererer på. På den måde forestår kunden, hvad der tilbydes på hjemmesiden, som gavner virksomheden bedst muligt.

Google som søgemaskine ønsker at give sine brugere (os der surfer rundt på nettet) den bedste behandling overhovedet muligt, og hvis din hjemmeside er mangelfuld, hvad angår unik tekst, gamle billeder og videoer, dårlig kvalitet osv. Hvis brugere besøger en side, der giver en dårlig oplevelse, kan det resultere i at den enkelte bruger forlader hjemmesiden hurtigt igen, hvilket Google registrerer.

No Comments

Post A Comment