5 idéer til teambuilding eller firmaaktiviteter - CKO
15666
post-template-default,single,single-post,postid-15666,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

5 idéer til teambuilding eller firmaaktiviteter

5 idéer til teambuilding eller firmaaktiviteter

En arbejdsplads er ikke bare et sted, man kommer og går for at tjene penge til dagen og vejen. Det er også et sted, hvor man opdyrker og plejer en arbejdskultur og et kollegialt fællesskab, hvilket er helt centralt for arbejdsmoralen, -glæden og -motivationen for medarbejderne.

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde
med de omtalte virksomheder, eller de virksomheder, der linkes til.

Men dette opstår ikke bare af sig selv. Det kræver derimod løbende vedligeholdelse for at kunne eksistere og gro. Derfor er det vigtigt at lave firmaaktiviteter en gang imellem, som kan stimulere og styrke sammenholdet. I dette indlæg giver vi dig fem idéer til, hvad du/I kan arrangere som firmaaktivitet og teambuilding.

 

#1 GPS-teambuilding

GPS-teambuilding er en oplagt firmaaktivitet for dig, som gerne vil planlægge en sjov, udfordrende og begivenhedsrig dag for dine medarbejdere. Her bliver i stillet en række opgaver, som er spredt rent geografisk, og som I skal finde frem til og løse I ved brug af GPS og kort. Dette kræver ikke bestemt fysik eller lignende, så alle kan være med. Spørgsmålet er, hvem der kommer først i mål?

 

#2 Segway-event

De seneste år er den såkaldte transportform ”segway” blevet utroligt populær – og dette med rette. Med et segway-event får du og dine og dine kollegaer mange muligheder. I kan for eksempel køre konkurrenceløb mod hinanden internt eller tage på en guidet tur rundt i en bestemt by eller et naturområde og på den måde få en kulturoplevelse sammen – på den sjove måde.

 

#3 Danse-events

Har du rytme i kroppen, kan du godt lide musik og bevægelse, og vil du gerne se dine kollegaer give den gas på dansegulvet? Så er et danse-event lige noget for dig. Danse-events kan have mange forskellige udformninger. I kan blive oplært af en danseinstruktør i bestemte dansegenrer – i par- såvel som fællesdans. Det kan også være, at I bliver stillet udfordringen at skulle udtænke og koreografere et lille danseshow, som I skal performe for hinanden i mindre hold. Fordelen er blandt andet, at alle kan være med uanset erfaringsgrundlag – og så det bare altid sjovt at svinge hofterne og udleve den indre John Travolta.

#4 Escape-room

Er du og kollegaerne mere til at få stimuleret de små grå og blive udfordret på jeres evne til at kunne løse gåder og mysterier under tidspres? I så fald er et ”Escape room”-event nok den rette aktivitet for jer. Her låses I inde i et lukket rum, hvor en historie udfolder sig, og hvor I sammen skal opklare gåder, løse opgaver og finde spor – alt sammen for at slippe ud.

 

#5 Cocktail-event

Hvis du har kollegaer, der alle er glade for feststemning og gode drinks, så er løsningen på jeres næste teambuilding-event måske et cocktail-arrangement. Under mere eller mindre uformelle rammer kan I få kyndig vejledning og indsigt i samt hands-on-erfaring med at lave flotte, velsmagende og farverige cocktails. I kan både blive undervist og selvfølgelig selv prøve kræfter med cocktails – enten enkeltvis, i teams eller konkurrenceform. Det er samtidig et oplagt event før en eventuel firmafest eller lignende.

 

Lav spændende firmaaktiviteter hos ClubRiva– rigtig god fornøjelse!

No Comments

Post A Comment